Flygsiden, japonsiden

Flygsiden (även kallad paj, sidenpongé, japansiden eller japonsiden) används mycket inom modellflyg samt till nunotovning och sidenmåleri. Just nu har vi i färgerna vit, gul och röd i lager. Fler färger finns att beställa.

Sammanlagt har vi över 1300 modetyger som metervara i vår butik i Halmstad. På nätet visas enbart ett urval av våra tyger. Kontakta oss gärna via epost på skradderi.margareta@mabelli.se om du är nyfiken på övriga sortimentet eller letar efter något specifikt.

Vi skickar gärna tygprover om du ej har möjlighet att besöka butiken. Se informationen om beställningar om du önskar köpa tyger via nätet.


flygsiden flygplanssiden paj sidenpongé japonsiden japansiden modellflyg vit röd gul

Paj, en tunn siden som används mycket inom modellflyg.

Den vita pajen är något tunnare än de andra och är även lämplig till nunotovning och sidenmåleri. Tyget kallas även sidenpongé, japansiden eller japonsiden. Vid tovning blir den vackert krinklad.

Färgad (röd, gul och blå) 100% siden
Bredd: 140 cm
Pris: 550 kr/m

Vit 100% siden
Bredd: 140 cm
Pris: 495 kr/m

gul siden paj orange siden paj röd paj siden vit siden paj siden paj blå

Hittar du inte det du söker?

Hemsidan visar enbart ett urval av våra modetyger. Kontakta oss gärna via epost på skradderi.margareta@mabelli.se om du är nyfiken på övriga sortimentet eller letar efter något specifikt.


Tillbaka till överst på sidan