Tygprover och beställning

Kontakta oss gärna via epost på skradderi.margareta@mabelli.se om du inte har möjlighet att besöka butiken i Halmstad men önskar få tygprover hemskickade eller vill handla tyger via nätet.

Tygprover

Vi tar en administrativ avgift på 20 kr för att skicka upp till 5 tygprover. Kontakta oss lättast via epost och beskriv tygerna med rubrik, material eller mönster så att vi vet vilka tyger du är intresserad av. Glöm inte att skriva din adress. Betala 20 kr med Swish, till nummer 123 125 8664. Ett tygprov är ca 1,5 cm brett och 4 cm långt.

Fråga oss gärna om det tyg du är intresserad av kan passa till det du har tänkt använda det till. Vi hjälper gärna till med råd, tips och alternativ.

Köpa tyger via nätet

Om du vill göra en beställning, kontakta oss lättast via epost. Skriv din adress. Beskriv tyget med rubrik, material eller mönster så att vi vet vilket tyg du önskar köpa. Meddela hur mycket du vill köpa. Minsta köp är 10 cm (vissa specialtyger säljs dock enbart i rapportens längd).

Vi kontrollerar att önskad längd finns i lager, reserverar tyglängden åt dig, beräknar leveranskostnad och skickar en bekräftelse med vårt bankgiro-nummer för betalning.

När betalningen är genomförd klipper vi din längd och skickar tyget med posten (normalt 1-2 dagars leveranstid).

Klippt tyg bytes ej. Vi klipper tyget när det är betalt, så innan betalning har du möjlighet att ändra längden eller avstå ditt köp.