Tygaffär med modetyger

Vi har ett av de mest välsorterade utbuden av tyg du har sett. Vår specialitet är modetyger/klädtyger i metervara, tyger av naturmaterial och hög kvalité i siden, ull, bomull, lin och viskos. Här finns underbara festtyger till balklänningen och brudtyger till bröllopsklänningen. Till dopklänningen passar linne och bomullsbrodyr perfekt. Vi har också utmärkt siden till modellflygplan, så kallat flygsiden, japonsiden.

Mer än 1300 tyger som metervara

Sammanlagt har vi över 1300 tyger i vår tygbutik i Halmstad, främst modetyger som metervara, för att kunna tillgodose både våra tygkunders och våra skrädderikunders behov. Tack vare vårt unika utbud av tyger har vi många stamkunder från Falkenberg, Hylte och Laholm. Tygerna som visas på hemsidan är enbart ett urval.

Kvalitetstyger utöver det vanliga

kvalitetstyger, modetygerI vår tygaffär hittar du exklusiva kvalitetstyger utöver det vanliga. Exempelvis tyger från Armani, Dolce & Gabbana, Dior och Chanel.

Vi hjälper till med tygberäkning och tillklippning och har även ett välsorterat utbud av sybehör som viskosfoder, tråd, knappar och mellanlägg (vliselin, klisterbelägg).

Tygprover och köp via nätet

Kontakta oss gärna via epost på skradderi.margareta@mabelli.se om du inte har möjlighet att besöka butiken i Halmstad men har frågor om vårt sortiment, önskar få tygprover hemskickade eller vill köpa tyger via nätet. Läs mer om tygprover och beställning.


interiör sybehörinteriör tygaffärinteriör tyger